Aanbod Coaching

De beste versie van jezelf


Plezier in het werk en in je leven hebben. Jezelf steeds weer verbeteren. Je betere ik leven. Het contact met anderen verbeteren, aansluiten bij mensen. Open denken en je gevoel uiten. Je gedrag kunnen aanpassen in het moment.


Hoe kun je nuances aanbrengen waardoor dingen hanteerbaar worden? Hoe kun je steeds meer tools in je gereedschapskist krijgen? Hoe blijf je in ontwikkeling waardoor je een steeds betere versie van jezelf wordt?


Iedereen is goed zoals hij is, maar als je het één of juist het ander doet, sluit je net wat beter aan bij een bepaald type mens. Of bij een organisatie of wat een organisatie vraagt. Blijf dicht bij jezelf en kijk hoe je met kleine nuances een groter publiek bereikt.


Altijd gedacht dat je het zelf wel voor elkaar krijgt? Het is zinvol als iemand je spiegelt en je helpt tools te vinden. Deze dien je uiteindelijk zelf te gebruiken, dat wel, maar dan heb je ook effectieve en zinvolle gesprekken met je medewerkers, minder stress. Inzicht dat niets goed of fout is, er zijn meer mogelijkheden om dingen te doen en te beleven. Uiteindelijk krijg je meer resultaat en meer plezier.